Webcamsex

Webcamsex op Evenflirten.nl kan op twee manieren, de gratis en de betaalde variant.

Gratis webcamsex

Hou jij van gratis webcamsex dan zit je goed op de website van evenflirten. Op onze webcam sex chat loggen regelmatig amateurs in, die het tijdens een chat of sexchat spannend vinden om te flirten en zich langzaam of snel uit te kleden voor de webcam. Dit kan gebeuren in een privé room of in een kamer die toegankelijk is voor iedereen. Beide chatrooms (de privé room en publieke room) zijn geheel gratis en kost u niets.

Let wel op, dat niet alle koppels, dames en heren op deze site aan webcam sex doen. Sommige mensen vinden het ook gewoon gezellig om te chatten over sex, maar houden de kleren (voorlopig nog even) aan. Niet iedereen gaat dus zomaar gelijk naakt zitten of bloot voor de cam dansen of een masturbatie show geven, heb hier ook respect voor.
Maar dat ze nu niet aan webcamsex willen doen wil niet zeggen dat ze het later op de dag niet doen of morgen of volgende week of met sint juttemis Soms moet je gewoon geduld hebben, je kan dat niet dwingen.
Gelukkig er zijn ook genoeg stellen (vaak swingers) vrouwen en uiteraard veel mannen die exhibitionisme leuk vinden en die het opwindend vinden om bekeken te worden door bijvoorbeeld voyeurs, of door andere chatters die zichzelf (ook) bevredigen voor de cam. Alles mag en niets moet op erotisch gebied. zolang er respect is voor je mede-chatters, dus ga niet lopen pushen.
Wil jij naar de gratis webcamsex site klik dan op het plaatje hieronder en log in op de webcam chat zonder profiel of met je profielnaam en wachtwoord, als je die hebt.Betaalde webcamsex


De tweede variant is die van webcamsex tegen een vergoeding, vaak is dat 70 cpm of 80 cent per minuut. Je betaalt dan een dame of een heer om mee te sexchatten en aangezien je dan een betalende klant bent, kan je meer vragen van je sexchat partner dan op een gratis site. Deze zal dan vaak eerder genegen zijn iets te laten zien of een live show voor de cam te geven. Maar ook hierbij geldt, respecteer te allen tijde je gesprekspartner.

Een gemiddelde webcamsex bezoeker die betaalt, blijft doorgaans 10 minuten hangen en heeft dan veel moois gezien voor 7 of 8 euro. We raden je wel aan om niet verliefd te worden op een webcamgirl want dan wordt het doorgaans een dure hobby.

In Nederland zijn er twee hele grote aanbieders van betaalde webcamsex. De ene vind je op Bloot24.nl en de andere op Naakt24.nl.

Dit zijn twee compleet verschillende bedrijven en beiden hebben zo hun voor- en nadelen, waarop wij op deze pagina niet ingaan, welke de beste webcamsex site is. Probeer ze allebei en vorm zelf uw oordeel. Het is bij beide sexcam websites sowieso goed vertoeven en die paar euro's dubbel en dwars waard.

Klik op de plaatjes hieronder als je ernaartoe wilt gaan.
betaalde webcamsex via de site bloot24.nl


betaalde webcamsex via de website naakt24.nl


Tot slot. Evenflirten is een gratis erotische webcam chat met een super cool profieldeel. Naast webcamsex hebben wij dus ook een volledig profiel gedeelte voor 18+, waar jij contact kan leggen met andere mensen die graag normaal contact of sexcontact willen. Dit alles zonder te betalen voor een abonnement of per bericht of dat soort onzin. Als je nu lid wordt van evenflirten blijft je gratis fulltime member zolang je wilt met alle functionaliteiten die er zijn op de site.Evenflirten.nl is de gratis site voor webcamsex, sexchat, sexdating, erotische profielen en webcam chat