Gedragsrichtlijnen en algemene regels van evenflirten.nl

Op evenflirten houden we het graag relaxed, cool en ongedwongen. Maar uit meer dan 12 jaar ervaring met het beheren van chat sites weten we dat het opstellen van regels wel nodig is om te voorkomen dat het ontspoort. Deze richtlijnen gelden voor alle onderdelen van de website dus zowel voor de webcam chat als de profielen.

° De minimale leeftijd voor alle onderdelen van evenflirten is 18 jaar. Iedereen jonger dan 18 jaar is niet welkom. Dus ook niet als je morgen 18 wordt. In dan laatste geval zien we je graag morgen op onze site, maar niet vandaag. Mocht je toch inloggen terwijl je niet meerderjarig (18 jaar of ouder) bent, dan zullen we hiervan melding moeten maken bij jouw thuis. Dit verbod voor minderjarigen geldt voor alle onderdelen van deze website.

° Via de profielen is het WEL toegestaan om op beperkte schaal in onderlinge berichten contactgegevens uit te wisselen. Je mag bij ons dan ook gratis contact advertenties plaatsen voor privé contact, dating en sexdating, maar plaats geen privé gegevens openbaar op de site, dit mag wel in de berichtjes tussen elkaar.

° evenflirten is een Nederlandse Website en valt onder de Nederlandse en Europese Wetgeving. Zorgt u ervoor dat u geen zaken doet op de chat, voor de webcam, op de profielen of elders op deze site, die in strijd zijn met de Nederlandse en Europese wetgeving. Indien u in een ander land woont, bijv. België, en evenflirten.nl bezoekt, houdt u er dan ook rekening mee dat u zich tevens houdt aan de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.

° Toon altijd respect voor uw medemens, op de chat naar andere chatters en op het profiel tegenover andere profielleden.

° Scheld niet, beledig niet en laat u zich niet negatief uit over andere chatters en profiel leden

° Ga op de chat niet ongevraagd in iemand zijn privé typen, maar vraag eerst om toestemming

° Niet spammen

° Niet flooden (telkens achter elkaar zelfde zeggen)

° Racistische uitlatingen zijn niet toegestaan

° Pedofilie of uitspraken die daarmee in verband kunnen worden gebracht, zijn verboden.

° Roomnamen, inlognamen of profielnamen die in strijd zijn met alle bovengenoemde zaken zijn dus ook niet toegestaan. Gebruik ook geen namen die een verkeerd beeld kunnen opwekken bij derden, zoals bijvoorbeeld Monique16. Hierbij zal al snel worden gedacht dat Monique 16 jaar is. Dus ook al ben je 58 en je gebruikt een naam zoals Monique16, dan loop je kans op een kick of ban.

° Linken doorgeven van erotische sites, social media en/of datingsites is verboden.

° Gebruik geen hoofdletters, daar waar het niet nodig is en typ zeker geen zinnen volledig in hoofdletters

° Gebruik geen telefoonnummers, websites, emailadressen of andere privé data van jou of anderen als inlognaam, profielnaam of roomnaam.

° Op de CHAT is het niet toegestaan privé gegevens uit te wisselen. Hiermee bedoelen we gegevens als telefoonnummers, skype, whatsapp, email, internetsites, facebook profielen, twitter accounts, snapchat, kik, telegram, instragram, discord, viper, huisadres en andere data waaruit direct prive contact mogelijk is. Wilt u buiten evenflirten graag contact met iemand, dan zijn er zeker mogelijkheden via de profielen. Zodra wij een leuk aantal leden hebben, kunnen (gevalideerde) profielleden contactgegevens gewoon via de profielen uit wisselen met andere (gevalideerde) members. Maar ook voor die tijd zijn we niet van plan heel erg moeilijk te gaan doen over contact gegevens. Voor vragen hierover kunt u terecht op onze contactpagina

° Handel in verdovende middelen, wapens of andere illegale zaken is niet toegestaan.

° Het bedreigen van andere mensen op evenflirten is niet toegestaan.

° De admin heeft bijna altijd gelijk. Uiteraard kan het voorkomen dat hij/ zij een foutje maakt en per ongeluk de verkeerde bant, maar indien u al een paar keer gewaarschuwd bent en dan alsnog een bant krijgt, dan heeft komen klagen waarschijnlijk weinig zin.

° Een admin is niet altijd verplicht te waarschuwen. Ais de overtreding groot genoeg is, kan ook direct worden gebannen.

° Voor mensen die zelf een kamer (room) aanmaken en daarmee automatisch admin worden van die bepaalde kamer (roomadmin) geldt: niet kicken of bannen zonder reden en wel altijd eerst een paar keer waarschuwen. Mocht de overtreding zeer ernstig zijn, waarschuw dan een evenflirten-admin of stuur een mail via onze contactpagina.

° Het vastleggen van beelden van evenflirten middels video, foto of anderszins is illegaal en kan strafrechtelijk worden vervolgd door evenflirten of door de persoon die wordt vastgelegd.

° Als u foto's of video's upload waarin iemand naakt te zien is of sexuele handelingen verricht, zorg er dan voor dat u toestemming heeft van de persoon/ persoon die daarop te zien zijn.

° Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van deze site, waarin onder andere staat dat evenflirten het recht heeft om de chat en de profielen te controleren op handelingen en teksten die in strijd zijn met de wet en/of met bovenstaande regels. Deze controles kunnen zowel automatisch als handmatig plaatsvinden. Afhankelijk van de geconstateerde overtreding volgt moderatie, verwijdering, waarschuwing, kick, ban, permanente ban of aangifte bij politie in geval van een misdrijf.

° Let op: evenflirten is een site die toegankelijk is voor veel mensen. Ondanks het feit dat de kans niet groot is hier een bekende tegen te komen, kan het ook nooit worden uitgesloten. Wij raden de bezoekers aan niet herkenbaar in beeld te komen.
U kunt bijvoorbeeld de cam zodanig zetten dat uw gezicht niet in beeld is of u gebruikt een gezichtsbedekking zoals een erotisch masker of trek een kartonnen zak van de McDonalds over uw hoofd en knip daarin een paar gaten ;)

° evenflirten.nl kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade die direct of indirect zou kunnen ontstaan als gevolg van gebruikmaking van onderdelen van deze website.

Bedankt voor het doorlezen van onze regels, die opgesteld zijn om het zo leuk mogelijk te maken op evenflirten en alvast bedankt dat u zich hieraan gaat houden. Zowel alle chatters als wij als team willen zoveel mogelijk gezelligheid en fun en daar moeten we met elkaar voor zorgen.

Gezellig (webcam) chatten en evenflirten doet u op evenflirten.nl.