Algemene voorwaarden

De evenflirten profielen zijn volledig gratis. U kunt gratis lid worden en gratis lid blijven. Ook het sturen en ontvangen van berichten is volledig kostenloos. Er zijn geen verborgen kosten of betaalde lidmaatschappen. Het enige wat niet gratis is, zijn de advertenties van sponsors die leiden naar andere sites buiten evenflirten, maar de webcamchat en profielen van evenflirten zelf zijn 100% gratis.

Door gebruik te maken van Evenflirten stemt u ermee in dat Evenflirten het recht heeft om de chat, profielen en profiel berichten te controleren op handelingen, teksten, foto’s, video’s, live streams, die in strijd zijn met de Nederlandse wet en/ of onze algemene voorwaarden (bijv. als blijkt dat iemand jonger is dan 18). Deze scans kunnen steekproefsgewijs zowel automatisch als handmatig plaatsvinden. Afhankelijk van de geconstateerde overtreding kan worden besloten tot moderatie, verwijdering, waarschuwing, kick, ban, permanente ban, of aangifte bij politie in geval van een misdrijf.

Wanneer u een profiel aan maakt op Evenflirten, wordt alles wat u invult op uw profiel (m.u.v uw emailadres), wat u uploadt en creeërt aan content voor iedereen zichtbaar die de profielen bezoekt. Door een profiel aan te maken stemt u ermee in dat evenflirten deze informatie en content zichtbaar maakt op deze site. Zie ook ons privacy statement hierover.
U blijft zelf  eigenaar van alles wat u publiceert op Evenflirten, uw data en content wordt niet verkocht of gebruikt voor andere doeleinden anders dan het kunnen  blijven publiceren op deze website.

Indien u een profiel aanmaakt op evenflirten, dan blijft dit profiel bestaan tot u deze weer opzegt, ofwel dat wij deze verwijderen omdat regels of wetgeving worden geschonden ofwel dat wij door wetgeving gedwongen zijn inactieve profielen te verwijderen.

Door lid te worden van evenflirten kunt u gemiddeld 1 x per maand een nieuwsbrief verwachten van ons. Dit kunt u desgewenst zelf de-activeren, waardoor u wel lid blijft maar geen nieuwsbrief ontvangt. Uw ingebrachte gegevens worden uitdrukkelijk niet gedeeld met derden of doorverkocht aan derden (tenzij heel evenflirten wordt verkocht, dan wordt de nieuwe eigenaar ook eigenaar van uw data). Tevens is het mogelijk notificaties te ontvangen in uw email van nieuwe berichten die andere leden u sturen op evenflirten. Of u deze notificaties wilt ontvangen en hoe vaak kunt u zelf instellen. Ga hiervoor naar settings in het linkermenu onderaan en kies vervolgens op tabblad notifications. Hier kunt u snel en eenvoudig uw mailinstellingen inregelen. Deze instellingen worden dan direct geactiveerd.


Door gebruik te maken van evenflirten gaat u tevens akkoord met onderstaand reglementen en privacy statement.

Reglement
° De minimale leeftijd voor alle onderdelen van evenflirten is 18 jaar. Iedereen jonger dan 18 jaar is niet welkom. Dus ook niet als je morgen 18 wordt. In dan laatste geval zien we je graag morgen op onze site, maar niet vandaag. Mocht je toch inloggen of rondkijken terwijl je niet meerderjarig (18 jaar of ouder) bent, dan zullen we hiervan melding moeten maken bij jouw thuis. Dit verbod voor minderjarigen geldt voor alle onderdelen van deze website.
° Evenflirten is een Nederlandse Website en valt onder de Nederlandse en Europese Wetgeving. Zorgt u ervoor dat u geen zaken doet op de chat, voor de webcam, op de profielen of elders op deze site, die in strijd zijn met de Nederlandse en Europese wetgeving. Indien u in een ander land woont, bijv. België, en evenflirten.nl bezoekt, houdt u er dan ook rekening mee dat u zich tevens houdt aan de wetgeving van het land waarin u zich bevindt.
° Toon altijd respect voor uw medemens, op de chat naar andere chatters en op het profiel tegenover andere profielleden.
° Scheld niet, beledig niet en laat u zich niet negatief uit over andere chatters en profiel leden
° Ga op de chat niet ongevraagd in iemand zijn privé typen, maar vraag eerst om toestemming
° Niet spammen
° Niet flooden (telkens achter elkaar zelfde zeggen)
° Racistische uitlatingen zijn niet toegestaan
° Pedofilie of uitspraken die daarmee in verband kunnen worden gebracht, zijn verboden.
° Roomnamen, inlognamen of profielnamen die in strijd zijn met alle bovengenoemde zaken zijn dus ook niet toegestaan. Gebruik ook geen namen die een verkeerd beeld kunnen opwekken bij derden, zoals bijvoorbeeld Monique16. Hierbij zal al snel worden gedacht dat Monique 16 jaar is. Dus ook al ben je 58 en je gebruikt een naam zoals Monique16, dan loop je kans op een kick of ban.
° Linken doorgeven van erotische sites, social media en/of datingsites is verboden.
° Gebruik geen hoofdletters, daar waar het niet nodig is en typ zeker geen zinnen volledig in hoofdletters
° Gebruik geen telefoonnummers, websites, emailadressen of andere privé data van jou of anderen als inlognaam, profielnaam of roomnaam.
° Op de chat is het niet toegestaan privé gegevens uit te wisselen. Hiermee bedoelen we gegevens als telefoonnummers, skype, whatsapp, email, internetsites, facebook profielen, twitter accounts, snapchat, kik, telegram, instragram, discord, viper, huisadres en andere data waaruit direct prive contact mogelijk is. Wilt u buiten evenflirten graag contact met iemand, dan zijn er zeker mogelijkheden. Stuur ons dan een mail en wij leggen u de mogelijkheden graag uit.
Zodra wij genoeg leden hebben, zullen wij bovendien niet al te moeilijk doen voor gevalideerde profielleden om bovenstaande contactgegevens gewoon via de profielen uit te wisselen met andere gevalideerde members.
° Handel in verdovende middelen, wapens of andere illegale zaken is niet toegestaan.
° Het bedreigen van andere mensen op evenflirten is niet toegestaan.
° De admin heeft bijna altijd gelijk. Uiteraard kan het voorkomen dat hij/ zij een foutje maakt en per ongeluk de verkeerde bant, maar indien u al een paar keer gewaarschuwd bent en dan alsnog een bant krijgt, dan heeft komen klagen waarschijnlijk weinig zin.
° Een admin is niet altijd verplicht te waarschuwen. Ais de overtreding groot genoeg is, kan ook direct worden gebannen.
° Voor mensen die zelf een kamer (room) aanmaken en daarmee automatisch admin worden van die bepaalde kamer (roomadmin) geldt: niet kicken of bannen zonder reden en wel altijd eerst een paar keer waarschuwen. Mocht de overtreding zeer ernstig zijn, waarschuw dan een evenflirten-admin of stuur een mail via onze contactpagina.
° Het vastleggen van beelden van evenflirten middels video, foto of anderszins is illegaal en kan strafrechtelijk worden vervolgd door evenflirten of door de persoon die wordt vastgelegd.
° Als u foto's of video's upload waarin iemand naakt te zien is of sexuele handelingen verricht, zorg er dan voor dat u toestemming heeft van de persoon/ persoon die daarop te zien zijn.
Net als op de chat kunnen berichten op evenflirten zowel handmatig als automatisch door evenflirten worden gecontroleerd en gemodereerd (moderatie kan handmatig steeksproefgewijs plaatsvinden indien ze in strijd zijn met het regelement).
Dit extra werk wordt door ons verricht om onze leden zo goed mogelijk te beschermen en om ongewenste handelingen, ongewenste teksten, spam en ongewenste personen van deze site te weren, waardoor evenflirten een gezellige site kan blijven en niet wordt verpest door een handjevol foute personen.

Door lid te worden van evenflirten kunt u gemiddeld 1 x per maand een nieuwsbrief verwachten van ons. Dit kunt u desgewenst zelf de-activeren, waardoor u wel lid blijft maar geen nieuwsbrief ontvangt. Uw gegevens wordt niet doorverkocht aan derden.

Het vastleggen van beelden van evenflirten is illegaal en zal waar mogelijk strafrechtelijk worden vervolgd

Houdt u er rekening mee dat evenflirten een site is, die voor veel mensen toegankelijk is. De kans dat u een bekende tegenkomt is klein, maar niet uitgesloten. Indien u er voor kiest dingen voor de cam te doen, waar u later nooit mee wil worden geconfronteerd, is het raadzaam bepaalde zaken onherkenbaar te doen.
Ofwel door niet geheel met u gezicht in beeld te komen ofwel door een (erotisch) maskertje te gebruiken.

Evenflirten is onderdeel van Web3000 B.V. KvK 71225382 J.L. van Rijweg 133 2713 HZ Zoetermeer

Evenflirten kan nimmer aansprakelijk worden gesteld voor materiële of immateriële schade die direct of indirect zou kunnen ontstaan als gevolg van gebruikmaking van de verschillende onderdelen van de website.