Webcam Chat

Wil je direct inloggen op de webcam chat zonder profiel klik dan op het plaatje, onder de foto volgt uitleg over de webcamchat en site.


Wat is webcam chatten ?

Online chatten doet men al heel lang en steeds meer, denk aan apps zoals Icq, Msn, Skype, Whatsapp, Telegram, Google Hangouts, Snapchat, Viber, Kik, Facebook Messenger etc.
Sommige chat apps en chat programma’s zijn puur alleen een tekst chat, maar chatten waarbij je elkaar ook kunt zien via de cam (een webcam chat) zijn de laatste 10 jaar veel populairder geworden. Je kan de webcam chat via deze apps gebruiken als een gewone tekst chat en naar elkaar kijken terwijl men berichtjes naar elkaar typt of je gebruikt de webcamchat om met elkaar te praten via de audio en om elkaar gelijktijdg live te zien. De meest bekende voorbeelden van webcam chat apps, zijn op dit moment onder andere: Skype, Facebook en Facetime. Het overgrote deel van deze apps wordt gebruikt voor alledaagse communicatie over kalfjes en koetjes met familie, vrienden of bekenden of voor zakelijke toepassingen.

Hoe werkt webcam chatten via een website ?

Webcam chatten via een webcam chat site werkt heel vaak toch even anders. Allereerst zitten daar geen mensen die je zelf hebt toegevoegd maar mensen die ook min of meer zijn aan komen waaien. De kans dat je daar chat met vreemden is dus veel groter en de kans om leuke nieuwe mensen te ontmoeten, waaronder een leuke partner ook. Het tweede grote verschil is dat mensen op webcam sites vaak dingen doen die ze niet op de apps doen met hun vrienden en dat is het tonen van bepaalde lichaamsdelen die normaal gesproken netjes bedekt blijven in het openbaar ;). Kortom je bent vaak aan het chatten met vreemden over erotiek en niet zelden trekken mensen de kleren uit om zich te laten bekijken door vreemden.

De gratis webcam chat op evenflirten.nl vormt een belangrijk onderdeel van de site (en uiteraard ook onze gratis datingprofielen zijn geliefd). Dagelijks wordt deze 18+ chatbox bezocht door duizenden chatters die op zoek zijn naar vertier. Dit kan een goed gesprek zijn, een luchtige babbel, maar vanwege het 18+ karakter van onze site, zijn er ook veel chatters te vinden die voor een erotische webcam chat komen, waarbij chatters voor de cam hun kleren uittrekken en naakt voor de cam zitten, bloot door de kamer lopen of sexuele handelingen verrichten bij zichzelf of bij hun partner(s). Uiteraard doet niet iedereen dat en dat hoeft ook niet maar het mag wel.

Overigens geldt op evenflirten ook geen webcam plicht voor de meeste rooms (m.u.v. kamers die worden aangemaakt als zijnde cam verplicht, maar dit komt niet vaak voor). Met andere woorden het staat je vrij om de cam wel of niet te activeren. Uiteraard wordt het doorgaans wel gewaardeerd door de andere chatters. Het komt om die reden dan ook wel eens voor, dat mensen die de webcam zelf wel aanhebben, chatters die de cam niet aan hebben, blokkeren om haar/ zijn/ hun cam te bekijken. Kortom heb je een webcam (en dat heeft tegenwoordig iedere laptop), zet deze dan ook gezellig aan, zodat je zelf ook terug kan cammen. Ben je wat verlegen of bang dat je een bekende tegenkomt? Zet de cam dan zodanig dat je gezicht niet helemaal in beeld is, zo blijf je lekker anoniem.

Webcam chat zonder profiel

Je kan de webcamchat met of zonder profiel bezoeken. Als je voor de eerste keer komt zal je waarschijnlijk ervoor kiezen dit als gast te doen en in te loggen zonder registratie. Het voordeel van geen profiel is dat je snel klaar bent. Het enige wat je hoeft te doen is 1 keer op de muis te klikken en je zit al op de chat. Beter is het om een chatnaam te verzinnen, voordat je als gast inlogt, anders kom je bijvoorbeeld binnen met de naam gast451 en dat is niet echt heel uitnodigend voor de andere chatters om een gesprek met je te beginnen. Kies dus voordat je inlogt op de chat een leuke chatnaam (nickname). Kies je geslacht, man, vrouw of koppel en druk op de knop login gasten ( alleen 18+ ). Want uiteraard is deze sexchat alleen te bezoeken door chatpubliek van 18 jaar en ouder. Je komt dan de webcam chat binnen met de door jouw gekozen naam en het door jouw geselecteerde geslacht.

Webcam chatten met profiel

Kom je vaker op de chat dan raden we je aan een vaste chatnaam te gebruiken en deze ook te reserveren voor jou/ jullie zodat niemand anders deze chatnaam kan gebruiken. Dit kan eenvoudig door het aanmaken van een geheel gratis profiel. Niet alleen is het gratis registreren maar ook gratis lid blijven voor altijd!
De voordelen van een erotische profiel zijn groot. Zoals gezegd kan niemand anders jouw naam meer inpikken op de webcam chat. Maar daarnaast nemen het aantal contact mogelijkheden in hoge mate toe. Via de profielen kan je vrienden maken, sexfoto’s of normale foto’s uploaden, sexfilmpjes uploaden, blogs maken, sexadvertenties of een normale contact advertentie plaatsen.
Ook kan je berichtjes met elkaar uitwisselen en deze zijn in tegenstelling met andere sexdatingsites gewoon lekker helemaal gratis. Als je een profiel hebt aangemaakt en een profielfoto erop hebt gezet dan ben je op de webcam chat vervolgens ook veel beter zichtbaar. Als iemand dan over jouw naam heen gaat met de muis, dan is jouw profielfoto zichtbaar op de chat en kan er met een muisklik direct naar jouw profiel worden gesprongen.
Al deze voordelen vergroten dus je kansen op contact met vreemden en mensen die je kent van evenflirten.nl aanzienlijk, ook wanneer je niet online bent op de chat. Je zou jezelf dus tekort doen als je geen profiel aanmaakt. Er zijn zelfs mensen die alleen een profiel aanmaken en de webcam chat links laten liggen, wat dan wel weer jammer is, want er zitten zoveel leuke mensen op de chat en we hebben veel functionaliteit laten inbouwen.

Features van de webcam chat:
- Snel inloggen met 1 muisklik
- Zelf uitzenden met je webcam en/ of microfoon
- Het bekijken van de webcams van anderen en het beluisteren van hun audio
- Tot 6 cams tegelijk bekijken via onze 6cam chats (de chat bij binnenkomst is geschikt voor 4 webcams als je dan klit op 6cams schiet je naar de chat met 6 webcams)
- Privé berichten versturen naar een chatter zodat niet iedereen mee kan lezen
- Chatters blokkeren waarvan je niet wilt dat ze naar jou webcam kijken
- Zien welke chatters er naar jou kijken
- Het aanmaken van een eigen publieke room waarvan jij de admin rechten hebt
- Het aanmaken van een privé room waarin jij 1 of meerdere chatters kunt uitnodigen, zodat jullie wat meer privacy hebben
En nog heel veel meer. Log in en ontdek het zelf.

Etiquette voor de webcamchat

Wat expliciet niet mag op de webcam chat staat beschreven op de pagina met huisregels. Hier willen we vooral spreken van wat wel of niet gepast is. Zoals eerder aangegeven is het niet verplicht je webcam aan te hebben maar wordt het wel op prijs gesteld als je zelf de cam aan hebt, zodat anderen ook zien wie jij bent.
Wat ook netjes is (maar geen vereiste) is om gedag te zeggen als je binnenkomt. Beide zaken vallen makkelijk te vergelijken met het echte leven. Als jij ergens op een feestje binnenkomt en je hebt een zwarte vuilniszak over je gezicht getrokken, weten mensen niet wie je bent. Je zal op deze manier minder snel contact leggen. Hetzelfde geldt voor het niet groeten als je ergens binnenkomt. Op zich geen probleem, maar het zal het contact zeker in positieve zin bevorderen als je even hallo zegt of iets dergelijks. Hoe meer open jij je opstelt hoe meer open anderen tegen je zullen zijn.

Ook het constant roddelen over andere chatters wordt niet op prijs gesteld en beschouwen we als sfeer verziekend gedrag. Indien moderators en admins constateren dat jij je vaak schuldig aanmaakt, kan een kick ban of zelfs permanente ban voor de webcam chat volgen. Ook hier valt de vergelijking met het echt leven snel te maken. Want als jij op een verjaardag continue tante Annie zit zwart te maken die 2 stoelen verderop zit, dan is dat sociaal ook niet acceptabel en zal zorgen voor een slechte sfeer. Je hoeft niet iedereen aardig te vinden die in jouw gezelschap is, maar heb het fatsoen om dit niet te bespreken op onze chat waar de mensen bijzitten en ook niet als ze weg zijn. Wil je roddelen of mensen zwart maken doe dat dan in privé.

Hier houdt trouwens de vergelijking met het echte leven ook even op, want de volgende handelingen zullen ook sociaal niet heel acceptabel zijn, maar het mag wel op de webcam chat. Heb jij zin om te praten/ chatten over seks dan mag dat, we zijn tenslotte naast een webcam chat ook een sexchat. Heb jij gisterenavond zo’n lekkere seks gehad of ben je op dit moment in een super geile bui, dan is dat toegestaan daar over te praten.

Heb jij zin om je kleren uit te trekken om te laten zien hoe groot jouw geilheid is, dan mag dat ook. Wil jij jezelf aftrekken of vingeren voor de webcam dan is er niemand die jou tegen houdt. Sterker nog het zal worden aangemoedigd door veel van je mede chatters. Als jij een partner hebt dan nodigen we je ook van harte uit om onze chatgemeenschap te laten meegenieten van jullie sexuele activiteiten. Maar al dit bovenstaande is geen vereiste op de cam chat. Hou jij niet van naturisme, nudisme, exhibitionisme, seks, partnerruil of de swingers scene, geen probleem dan houd je gewoon je kleren aan. Je kan de webcam chat ook gewoon bezoeken als je behoefte hebt aan normaal contact. Dus of je nu de toestand in de wereld wilt bespreken, de gedragsproblemen van de hond van je buurvrouw of wilt laten weten dat je afgelopen weekend in een parenclub zo’n goede tijd hebt gehad met andere swingers, het mag allemaal. Niemand zal je aan het einde van de maand je erop aanspreken dat je niet naakt te zien bent geweest. Je mag op dat gebied precies doen waar jij je prettig bij voelt. Het gaat vooral om een leuke tijd te hebben en respect voor jou en voor iedereen. Elkaar volledig in je waarde laten, staat dus voorop. En dit geldt wat ons betreft niet alleen voor op de webcam chat, maar ook in het echte leven.Evenflirten.nl is de gratis site voor webcam chat, sex chat, 18+ dating en erotische profielen.